AS' advice - Anne-Sophie Blieck


Bissegemplaats 2 8501 Bissegem
0496191062 Klik om te bellen

Over AS' advice - Anne-Sophie Blieck

Het is belangrijk voor ons lichaam om goed in de gaten te houden waar energie nodig is en waar het aan opgaat.  Hiertoe beschikt het lichaam over een netwerk van sensoren en regelsystemen op het niveau van weefsels en organen.  Een goede gezondheid heeft alles te maken met een goede energieverdeling.  Klachten zijn vaak een gevolg van energieverlies.

Voetreflexologie zet zich in daar waar de meeste nood is.  Is er een onevenwicht in energie? Waar is er een tekort? Waar is er teveel energie?  Via drukuitoefening op bepaalde zones op je voet wordt het evenwicht in energieverdeling nagestreefd.

Een sessie voetreflexologie begint altijd eerst met een aantal specifieke vragen.  Vaak gaan klachten hand in hand met een onevenwicht in voeding-beweging-ontspanning en/of slaap.  Samen met de klant ga ik na waar de gezondheidsketting onderbroken is zodoende de stoorzender kan worden aangepakt en hersteld.  Ik speel de ganse film af en baseer me niet op één foto.  De focus komt dus niet alleen op voetreflexologie te liggen maar op het ganse lichaam en de noden van dat lichaam.  En dat is uniek in Vlaanderen.

Ik ben naast voetreflexologe ook diabeteseducator en orthomoleculaire therapeute.  Ik help mensen met allerhande gezondheidsklachten: overgewicht, obesitas, diabetes, hoge bloeddruk, maag-en darmproblemen, EPI, SIBO, Colitis ulcerosa, voedselintoleranties, slaapstoornissen, fibromyalgie, CVS en/of teveel stress maar ook bv. sporters die naast hun sport een goed voedingspatroon wensen, komen bij mij aankloppen.

De duur van een sessie voetreflexologie en/of coachingsgesprek kan verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van zijn/haar wensen en type klacht.  Voor een uur betaal je 55€.

Een goede aanpak van uw gezondheid loont absoluut de moeite!

Ik ben door het RIZIV erkend als gezondheidsprofessional in de 1e lijn en beschik over mijn eigen RIZIV-nummer.

Ik volgde zowel de relaxatie- als de therapeutische voetreflexologie scholing via het NVBR of het Nationaal Verbond der Belgische Reflexologen.

Foto's

AS' advice - Anne-Sophie Blieck in het kort

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo AS' advice - Anne-Sophie Blieck

AS' advice - Anne-Sophie Blieck

AS' advice - Anne-Sophie Blieck


Bissegemplaats 2 8501 Bissegem
0496191062 Klik om te bellen