Authentically You


Refugestraat 33 8200 Sint-Andries Brugge
0472 538921 Klik om te bellen

Over Authentically You

Waarom is Authentically You de beste keuze voor u?

Worden wie je bent! Greet is een empathische, waarderende reflexoloog en coach, die een stukje wilt meewandelen op jouw levenspad, zonder de confrontatie uit de weg te gaan. Slaand en zalvend, om jou te laten worden tot wie jij in sé bent. Opdat je jezelf kan en mag leren aanvaarden en waarderen omwille jouw authentieke zijn. Via voetreflexologie en drukpuntmassage helpt Greet mensen op hun levenswandel. Reflexologie ruimt blokkades op, zorgt ervoor dat je hoofd en lichaam meer één worden, brengt je in een ontspannen toestand, waardoor je sneller tot een nieuwe balans komt. Dankzij haar hoogsensitieve capaciteiten capteert ze informatie uit het non-verbale en uit de toestand van de voeten, vanwaar ze compassievol reageert.

Wie gingen u voor?

Greet is een zeer empatische fijngevoelige reflexologe. Bovendien zeer to the point. Warm aanbevolen!

De reflexologiebehandeling was een heel aangename ervaring die mij ook heeft geholpen met het opheffen van bepaalde blokkades . De feedback die Greet daarbij geeft is zeer ondersteunend in het proces. Greet voelt ook heel goed aan wanneer de stilte er mag zijn en wanneer er ruimte is voor een coachend gesprek.

Top-sessie voetreflex gehad vandaag. Heel professioneel en heel warm vanuit het hart. Ik voelde me erna opgeladen en ontspannen. Een echte aanrader!

Greet is zeer gastvrij en zorgt ervoor dat je je snel thuis en op je gemak voelt. Greet heeft aandacht voor detail maar ook voor de gehele mens. Hierbij hecht ze veel belang aan het welbevinden van haar cliënten. Haar aanpak is professioneel, empatisch, zachtaardig en liefdevol. Ze biedt de mogelijkheid om jezelf te zijn en om in een ontspannen sfeer rustig te genieten. De gezondheid van lichaam, geest en ziel boeien haar en vanzelfsprekend staat ze klaar om met deskundig advies al jouw vragen te beantwoorden. De kracht van Greet komt uit het hart: ze kijkt met het hart en luistert met het hart. Een aanrader voor allen die relaxatie, diepe rust en vrede zoeken en hun algehele welbevinden een boost willen geven. Ontdek opnieuw de balans in je leven, ... Greet is bereid om je hierbij te helpen en jou op deskundige wijze te gidsen..

Meer ervaringen op www.authenticallyyou.be

Authentically You in het kort

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Authentically You


Refugestraat 33 8200 Sint-Andries Brugge
0472 538921 Klik om te bellen