Balans FM


Lempereurplein 10 3080 Tervuren
0479 47 13 74 Klik om te bellen

Over Balans FM

Waarom is Balans FM de beste keuze voor jou?

Bloei vanuit je eigen frequentie is de slogan van Balans FM. Door in te spelen op het persoonlijk verhaal en de noden van jou als persoon gaan we op zoek naar welke aanpak het beste bij jou past. De sessie voetreflexologie kan gecombineerd worden met Reiki om een nog diepgaander en ontspannender effect te bekomen. Door mijn brede opleiding als gezondheidsbegeleider kan je bij mij tijdens de sessies ook terecht met vragen over gezonde voeding, voedingssupplementen, Bachbloesems en kruiden.

Meer over Balans FM:

Door helemaal te ontspannen, kan er opnieuw contact gemaakt worden met het zelfherstellend vermogen van je eigen lichaam. Na enkele sessies voetreflexologie ontspan je sneller, krijg je meer inzicht in de werking van je lichaam en in de mentaal-emotionele processen die bij jou spelen. Hierdoor kom je steeds dichter bij je eigen kern en kan je bloeien vanuit je eigen frequentie.

Wat kan Balans FM je bieden?

Ik bied mijn diensten aan bij de mensen thuis.

Wie gingen je voor?

Mijn klanten hebben nood aan wat tijd voor zichzelf en ontspanning. Meestal kampen ze met spanningsklachten, spijsverteringsklachten of rusteloosheid.

Balans FM in het kort

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Balans FM


Lempereurplein 10 3080 Tervuren
0479 47 13 74 Klik om te bellen