sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Bissegemplaats 2
    8501 Bissegem
  • 0496191062
  • Website

AS' advice - Anne-Sophie Blieck

Hoe werkt voetreflexologie en wat heb je eraan?

Het is belangrijk voor ons lichaam om goed in de gaten te houden waar energie nodig is en waar het aan opgaat.  Hiertoe beschikt het lichaam over een netwerk van sensoren en regelsystemen op het niveau van weefsels en organen.  Een goede gezondheid heeft alles te maken met een goede energieverdeling.  Klachten zijn vaak een gevolg van energieverlies.

Voetreflexologie zet zich in daar waar de meeste nood is.  Is er een onevenwicht in energie? Waar is er een tekort? Waar is er teveel energie?  Via drukuitoefening op bepaalde zones op je voet wordt het evenwicht in energieverdeling nagestreefd.

Een sessie voetreflexologie begint altijd eerst met een aantal specifieke vragen.  Vaak gaan klachten hand in hand met een onevenwicht in voeding-beweging-ontspanning en/of slaap.  Samen met de persoon voor mij ga ik op zoek naar de mogelijke oorzaak van het probleem.  En dat is uniek in Vlaanderen.
Er wordt een behandelplan opgesteld zodoende er specifieker ingezet kan worden op eventuele klachten.

Voetreflexologie kan preventief, curatief maar ook ontspannend worden ingezet.

De duur van een sessie voetreflexologie kan verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van zijn/haar wensen en type klacht.  Voor een uur betaal je 55€.

Je kan ook werken met beurtenkaarten:

  • 3-beurtenkaart (1 jaar geldig): 155€
  • 5-beurtenkaart (1 jaar geldig): 255€

Ik volgde zowel de relaxatie- als de therapeutische voetreflexologie scholing via het NVBR of het Nationaal Verbond der Belgische Reflexologen.


Foto's van AS' advice - Anne-Sophie Blieck


AS' advice - Anne-Sophie Blieck in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee