sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Guido Gezellelaan 45
    8501 Kortrijk
  • 0496191062

ASvice - Anne-Sophie Blieck

Onze voeten brengen ons in ons leven 4 keer de wereld rond.  Ze brengen ons overal.  Maar we verstoppen ze de hele dag in onze schoenen en gunnen ze nauwelijks rust.  Ze zijn onze steun en dragen ons ganse lichaam. Zij bepalen onze richting, ook in figuurlijke zin!


Voeten zijn zo veel meer dan wat we van onze voeten verwachten! En toch krijgen onze voeten maar weinig erkenning voor het werk dat ze verrichten.

Hoe werkt voetreflexologie en wat heb je eraan?

Een goede gezondheid heeft alles te maken met een goede doorstroming van energie, van een goed evenwicht. Ziekte is een gevolg van onevenwicht en blokkades in die doorstroming.

Voetreflexologie laat de energie in het ganse lichaam (weer) voldoende stromen zodoende we (weer) helemaal in evenwicht zijn. Stress en spanning nemen af, pijn wordt opgeheven, mogelijke klachten verminderen, afvalstoffen worden afgedreven en bloedcirculatie bevorderd. Voetreflexologie heeft dus een positieve invloed op jouw gezondheid.

Ons ganse lichaam wordt weerspiegeld op de volledige voet zodoende we tijdens een sessie voetreflexmassage steeds het volledige lichaam bewerken.
Bewerking gebeurt a.h.v. drukuitoefening op specifieke reflexzones en zal zo het zelfgenezend vermogen én de immuniteit opkrikken

Voetreflexmassage is natuurlijk en aangenaam en werkt ook preventief.  Het is een weldaad voor lichaam én geest.

Ik volgde zowel de relaxatie- als de therapeutische voetreflexologie scholing via het NVBR of het Nationaal Verbond der Belgische Reflexologen.


Foto's van ASvice - Anne-Sophie BlieckASvice - Anne-Sophie Blieck in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee