sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Nieuwbeekstraat 18 bus 22
    9300 Aalst
  • 053210180 / 0477366658
  • Website

V-ReLax

V-ReLax in Aalst is de plaats om tot rust te komen door middel van een voetreflexologiebehandeling op de voeten. 

In de eerste plaats wil ik ontspanning en relaxatie bieden, één van de sterke eigenschappen van reflexologie. Ontspanning werkt in op het lichaam, de geest en de emoties. Op de tweede plaats wil ik je gezondheid bevorderen via de reflexpunten op de voeten.

Ik ben Veerle De Coninck. Als kind ben ik reeds met de klassieke geneeskunde in aanraking gekomen en heb ook ervaren dat zij ook niet altijd de oplossing kan bieden. Zo ben ik meer en meer geïnteresseerd geraakt in alternatieve geneeswijzen. Gaandeweg leerde ik dat teveel stress niet goed is en dat het een trigger is en het begin van vele klachten of ziekten. Met deze gedachte begon ik ook vaker ontspanning in mijn leven in te bouwen en leerde ook voetreflexologie kennen. Dit is een ondersteunende geneeswijze die de mens in zijn geheel bekijkt, relaxerend werkt en bevorderlijk is voor de gezondheid. Zo begon ik geleidelijk verdere veranderingen in te bouwen in mijn leven op vlak van ontspanning, voeding, beweging enz. Nu ik een eigen praktijk heb, wil ik mensen leren om op tijd ontspanning in hun leven te brengen en al dan niet preventief voor hun gezondheid te zorgen via voetreflexologie. Ik werk middelhard tot zacht. De combinatie met etherische olieën zorgen voor het gewenste effect.

De behandelingen zijn:

Een voetreflexologiebehandeling kost € 45 voor 1 uur. Ik werk holistisch en bewerk dus de beide voeten, soms wat harder dan weer wat zachter. Bij voetreflexologie maak ik gebruik van drukpunttechnieken waarbij de reflexzones worden bewerkt met duim en vingers.

Na 1 voetreflex-sessie heb je al relaxatie en harmonisatie van het lichaam, vermindering van stress en spanning, optimalisatie van de doorbloeding, stimulering van het zelfgenezend vermogen en versterking van de immuniteit.

Een psychozoneharmonisering behandeling kost € 50 voor 1 uur. Het is een zeer zachte massage op de voeten die inwerkt op de psyche van de mens. Met deze massage kan je bepaalde psychische en emotionele klachten verlichten. Deze eenvoudige en zachte behandeling van de voeten kan diepe rust, ontspanning en evenwicht brengen in de menselijke geest. Goed tegen stress, slaapstoornissen, depressies, burn-out, angstaanvallen,...

Indische voetmassage kost € 40 voor 1 uur.

Onderbeen - en voetmassage kost € 40 voor 1 uur.

Verbindende energetische voetmassage kost € 40 voor 1 uur.

Meer info en graag reserveren op de website www.v-relax.be

Openingsuren zijn de uren die open staan op de website.

Via het volgen van opleidingen wil ik me verder ontplooien. Ik ben lid van BeVo (Beroepsvereniging van Reflexologen Belgie) en van het BMF (Belgische Massage Federatie).


Foto's van V-ReLax


V-ReLax in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Nee

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee