sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Zilverlindendreef 19
    2950 Kapellen
  • 0486/796713

Sole To Soul

Waarom is Sole To Soul de beste keuze voor u?

-Voetreflexologie

"Reflexologie is de leer, de kennis en de bewerking van reflexpunten en -zones, die corresponderen met en een weerspiegeling zijn van alle weefsels van het lichaam. Reflexologie is een unieke methode om homeostase van de mens in al zijn aspecten te bevorderen." 

-Access Consciousness Bars

Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxt was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde? Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen? De perfecte manier is een Access Consciousness Bars™-sessie!!!

-Aroma Touch Therapie

Er wordt gewerkt langs de meridiaan energiebanen en viscerale contactpunten van de rug en de voeten (staan in verbinding met de ingewanden). De toepassing heeft als doel het zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. Het is een zachte manier van aanraken, niet vergelijkbaar met een gewone massage. De essentiële oliën doen het werk.

-Reiki

Reiki zorgt ervoor dat de energiebanen weer vrijkomen. De energie kan weer vrij of vrijer stromen, waardoor mensen zich ondanks hun ziekte, problemen die ze hebben, zich niet meer of minder ziek voelen. Mensen kunnen er beter mee omgaan en gaan positiever denken waardoor hun levenskwaliteit aanzienlijk verbetert.

-Energetische Healing

Energetisch healen is het helen van de mens middels het helen van het energieveld dat elk mens en dier om zich heen heeft. Daar valt onder het helen van de onafhankelijke chakra’s, het verwijderen van negatieve energieën en het terughalen van verloren zielendelen.


Foto's van Sole To SoulSole To Soul in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee