sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
logo
  • Elizabetlaan 242
    8300 Knokke-Heist
  • 0486 48 88 43
  • Website

VOET LICHT bij Medisch Centrum Duinbergen

Met VOET LICHT  terug in evenwicht!

Ik neem spanning in lichaam en geest weg via de massage van voetreflexpunten en van het onderbeen en ik stimuleer zo de bloeddoorstroming. Energieblokkades worden opgeheven. Zo kunnen veel lichamelijke klachten verminderd worden of zelfs verdwijnen. Voetreflexologie ondersteunt andere medische behandelingen. Ook ideaal om te ontspannen en om energie bij te tanken bij overspanning en burn-out.

Ik bied ook Psych-K aan, een techniek om te groeien naar de persoon die je altijd al had willen zijn door te werken op je overtuigingen. We sporen samen de belemmerende overtuigingen op en vervangen ze door ondersteunende overtuigingen. Ik help je graag om bv. af te geraken van emotioneel eten.

Meer over VOET LICHT bij Medisch Centrum Duinbergen:

De essentie: Alles bestaat uit energie. Hoe beter deze stroomt, hoe beter jij je voelt. Ik help je graag op weg via de Voetreflexologie.

Bezoek zeker mijn website www.voet-licht.be!

Ik nodig je uit om langs te komen. Via een kennismakingsgesprek kunnen we samen kijken hoe ik je verder kan helpen. Luisteren en observeren zijn hierbij mijn belangrijkste troeven. Ervaar de weldaad van een reflex-sessie voor lichaam en geest!

Wie gingen u voor?

Het cliënteel van VOET LICHT waardeert de zeer aangename en doeltreffende massage van voeten en onderbeen én het empatisch luisteren. Het effect van de massage is voelbaar in heel het lichaam. De sessie zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning.


Foto's van VOET LICHT bij Medisch Centrum Duinbergen


VOET LICHT bij Medisch Centrum Duinbergen in het kort

Behandeling aan huis mogelijk:

Ja

's avonds geopend:

Ja

In het weekend geopend:

Nee