Caminosan


Oude Gentweg 33 9880 Aalter

Over Caminosan

Caminosan’ betekent letterlijk de weg (Camino, Spaans) naar een gezond (San) leven. Bij Caminosan vind je een gediplomeerd voetreflexologe met bijkomende scholing in gezondheidsconsulentie. Voetreflexologie is zo een gespecialiseerde tak binnen de complementaire gezondheidszorg dat het apart wordt aangeboden in zijn grondige en uitgediepte vorm.
Voetreflexologie is een aangename, natuurlijke en doeltreffende methode om je gezondheid te bevorderen. Het is een drukpuntmassage waarbij druk wordt uitgeoefend op reflexzones in de voet. Deze staan in verbinding met specifieke organen/delen van het lichaam. Het bevordert de doorbloeding en energiedoorstroming, waardoor diepe ontspanning optreedt en klachten spontaan kunnen verdwijnen.
Een behandeling werkt steeds aanvullend naar zelfgenezing en meer vitaliteit. Voetreflexologie kan je perfect preventief toepassen en bevordert de immuniteit. Het is ook mogelijk om specifieke kwalen aan te pakken zoals sinusitis, maag- en darmklachten, slaapstoornissen, stress gerelateerde klachten, vermoeidheid, hormonale stoornissen, nek- en schouderklachten, rugpijn, gewrichtspijnen en vele andere.
Ook heilzaam bij kinderen.

Foto's

Caminosan in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Caminosan


Oude Gentweg 33 9880 Aalter