Energetische Therapeut Standaert Katharina


Raamstraat 59 8000 Brugge
0492 22 76 76 Klik om te bellen

Over Energetische Therapeut Standaert Katharina

Waarom is Energetische Therapeut Standaert Katharina de beste keuze voor jou?

Ik ben Standaert Katharina en werk als energetisch therapeut in het centrum van Brugge. Ik had 11 jaar een tandartspraktijk en moest mijn praktijk stopzetten door een burnout. Tijdens mijn eigen genezingsproces bewandelde ik het pad van de alternatieve therapieën. Het inspireerde mij om zelf alternatieve cursussen te volgen. Door mijn medische achtergrond en alternatieve kennis kan ik u een holistische aanpak van lichaam en geest aanbieden. Ik beoefen 3 energetische behandelingsvormen en kan soms combinaties van 2 vormen uitvoeren wat een meerwaarde kan bieden.

Meer over Energetische Therapeut Standaert Katharina:

Ik beoefen 3 energetische behandelingsvormen in mijn praktijk nl. Voetreflexologie Cranio - sacrale behandeling Aura en chakra healing Zo help ik om bij je "echte" zijn te komen en terug in je eigen "kracht" te staan .

Wie gingen je voor?

Mijn klanten zijn telkens heel tevreden door de professionaliteit en de holistische aanpak . Er wordt tijdens het eerste consult een medische vragenlijst ingevuld waardoor ik een goed beeld kan vormen over de klachten van de klant. Hierdoor kan ik, in overleg met de klant, een goede keuze maken welke behandeling het beste is om de klant te helpen.

Foto's

Cranio - Sacrale behandeling

Onze locatie

Logo Energetische Therapeut Standaert Katharina

Energetische Therapeut Standaert Katharina

Energetische Therapeut Standaert Katharina


Raamstraat 59 8000 Brugge
0492 22 76 76 Klik om te bellen