HappyLoup


Hoogstraat 45 8730 Oedelem
0472 82 72 81 Klik om te bellen

Over HappyLoup

Waarom is HappyLoup de beste keuze voor u?

Voetreflexologie is een natuurlijke geneeswijze die via drukpuntmassage de reflexzones op de voeten activeert om zo een zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren. De reflexzones zijn gebieden op de voeten die verbonden zijn met organen, botten, spieren, klieren; kortom het hele lichaam wordt weerspiegeld in de voeten. Via de energiebanen komen ook bepaalde emoties aanbod, het coaching aspect in mijn praktijk is hier een must. Naast het helend effect is er natuurlijk ook het ontspannend en rustgevend effect. Stress valt van je af, en zorgt dat je geestelijk en lichamelijk terug sterk in je schoenen staat.

Meer over HappyLoup:

In onze praktijk staat u centraal! We handelen met veel begrip, instinctief en intuïtief. Deze kracht proberen we ook via de reflexologie en coaching terug te schenken aan u. Meer mensen terug aan zetten om vanuit een buikgevoel terug gelukkig te worden en het "HAPPY "gevoel weer te voelen.

Wat kan HappyLoup u bieden?

Bij ons kunt u terecht voor een voetreflexologie, een coachingsessie of een sessie Tenen lezen, het wordt echt interessant om een aantal sessies te combineren en zo een totaal beeld te krijgen van u als persoon. De keuze is volledig aan u! Voor elke sessie zijn er ook cadeaubonnen verkrijgbaar, heel leuk om te geven en ook om te krijgen. Nog niet vertrouwd met het Tenen lezen? Laat een beperkte analyse uitvoeren in combinatie met een voetreflexologie, en sta versteld wat uw tenen u allemaal vertellen.

Wie gingen u voor?

Jong of oud, iedereen is gebaat met een voetreflexologie. De kleinste peuters worden rustig, en hebben vervolgens een goede nachtrust. Last van stress, menopauze, vermoeidheid, darmklachten,...u zal versteld staan van het resultaat! Na de sessie is er ruimte voorzien voor uw verhaal, emoties kunnen loskomen tijdens de reflexologie en hier kan vanuit mijn ervaring als coach op een gepaste manier mee omgegaan worden. Gezelligheid, vertrouwen en rust zijn de topics voor HappyLoup. Iedereen is welkom!

Foto's

Een voetreflexologie bij Happyloup is rust vinden en op kracht komen

HappyLoup in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Artikelen

Tenen lezen

Het begon toen ik een boekenbon kreeg van mijn zus. Je moet ook weten dat ik niet zomaar een zus heb, en heel belangrijk, ik heb er ook maar één! Dus dit zegt wel wat, is het niet? Die ene...

Onze locatie

Logo HappyLoup

HappyLoup

HappyLoup


Hoogstraat 45 8730 Oedelem
0472 82 72 81 Klik om te bellen