Herbafeet


Blokstraat 1 9890 Dikkelvenne
0486323305 Klik om te bellen

Over Herbafeet

Waarom is Herbafeet de beste keuze voor jou?

Wanneer ons lichaam in balans is spreken we van een gezonde geest in een gezond lichaam. Voetreflexologe en herborist Dorine luistert naar uw klachten. In een aangenaam en ontspannen kader zal zij via zachte manuele behandeling bepaalde drukpunten stimuleren, dit zorgt voor de doorstroming van de energie. Het is een natuurlijke en aangename behandeling die je volledig tot rust brengt.

Meer over Herbafeet:

HerbaFeet bestaat uit één persoon met twee passies. Deze passie is terug te vinden in de bedrijfsnaam Herba en Feet. Als herborist zijn kruiden (herba) een belangrijk onderdeel van haar leven en de voeling met de aarde, de energiestroom, via de voeten (feet). Het is belangrijk om geestelijk en lichamelijk in balans te blijven en door manuele druk op de reflexzones van de voeten kan de energie goed doorstromen. De overtuiging is er om mensen beter bekend te maken met de therapie en zo kunnen uitbreiden.

Wat kan Herbafeet je bieden?

HerbaFeet is een éénmansbedrijf met twee praktijkplaatsen binnen dezelfde gemeente. De thuispraktijk is gevestigd in de mooie groene omgeving van Dikkelvenne en de tweede praktijk is te vinden in de groepspraktijk Maartje's Centrum in het centrum van Gavere. Naast de voetreflexologie maakt Dorine eigen samenstellingen van kruiden als tisanes en thee's die aan te bevelen zijn bij bijvoorbeeld spijsverteringsproblemen, slaapproblemen, om tot rust te komen...enz. Door de bijkomende kennis als herborist kan Dorine tips en aanbevelingen meegeven aan haar klanten.

Wie gingen je voor?

Klanten die kiezen voor de voetreflexologie van HerbaFeet zijn zowel kinderen, jongeren als hoogbejaarden. Zij komen meestal van de regio rond en buiten Gavere en Gent. Voetreflexologie is voor elke leeftijd en voor iedereen. Moet je klachten hebben vooraleer je kiest voor deze therapie? Neen, een groot deel van het cliënteel komt op regelmatige basis ter onderhoud van hun algemeen welzijn. De persoonlijke aanpak en de ontspannen ervaring die de klant beleeft maakt dat ze steeds terugkomt. Het gevoel om er even tussenuit te zijn, wetende dat je ondertussen een energieboost krijgt, maakt de klant gelukkig en brengt hen tot rust.

Herbafeet in het kort

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja

Onze locatie

Herbafeet


Blokstraat 1 9890 Dikkelvenne
0486323305 Klik om te bellen