Ophelie Ketels


Cordoeaniersstraat 13 8000 Brugge
0475542195 Klik om te bellen

Over Ophelie Ketels

Waarom is Ophelie Ketels de beste keuze voor jou?

Onze voeten zijn de spiegel van ons lichaam. Werkelijk het hele lichaam wordt weerspiegeld in je voeten. Door middel van drukpuntmassage activeren we het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Voetreflexologie is een drukpuntmassage die op een natuurlijke manier je lichaam opnieuw in balans brengt.

Meer over Ophelie Ketels:

Stress is een grote boosdoener in deze tijd. We hollen van het één naar het ander en staan nauwelijks nog stil om even op adem te komen. Gun jezelf eens een moment om te ontstressen! Maak eens een afspraak in mijn praktijk, het is een oase van rust in centrum Brugge. Je zult versteld staan van het resultaat.

Wat kan Ophelie Ketels je bieden?

We kunnen enorm veel bereiken met voetreflexologie als je last hebt van hoofdpijn, darmklachten, rugpijn, slaapproblemen, hormonale problemen en/ of alles wat stressgerelateerd is. Ook als je helemaal geen klachten hebt kan je enorm genieten van een ontspannende sessie voetreflexologie! Het is waarlijk een geschenk aan jezelf. En als je eens een origineel cadeau wil geven kan je ook een cadeaubon kopen bij mij.

Foto's

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo Ophelie Ketels

Ophelie Ketels

Ophelie Ketels


Cordoeaniersstraat 13 8000 Brugge
0475542195 Klik om te bellen