Pure and happy


Vuurkruisenlaan 41 8310 Brugge
0476 90 96 51 Klik om te bellen

Over Pure and happy

Sinds 2019 kun je als vrouw bij Pure and happy terecht voor orthomoleculair voedingsadvies bij burn-out, energietekort, prikkelbare darmen en fibromyalgie.

Hand- en voetreflexologie kwam er recent bij in 2022.

Zelf heb ik, Valerie, mama van 3 kinderen (2007 - 2008 en 2015) 2x een burn-out doorgemaakt en meerdere momenten van depressies. Prikkelbare darmen zijn er sinds mijn 16e en nu heel goed onder controle. Idem wat betreft fibromyalgie.

De liefde om lichaamswerk er bij te gaan nemen, kwam door een dame die me simpelweg zei: je moet iets met lichaamswerk doen! Mijn kinderen vinden het zalig om een voetmassage te krijgen.

Mijn laatste bevalling was er ééntje waarbij hand- en voetreflexologie werd toegepast tijdens de bevalling. Dat dit een groots effect heeft, kon ik dus wel ervaren. Dat moest niemand mij nog wijs maken dat voetreflexologie wel degelijk een impact heeft op het lichaam.

Verder komt het bij de meeste vrouwen altijd op hetzelfde neer: ...we blijven doorgaan.

Met een behandeling zetten we enerzijds in op ontspanning, even een momentje voor jezelf om te genieten.

Anderzijds kunnen we dieper inwerken op de gevoelige punt en deze door een behandeling in balans brengen. Dit kan eventueel aangevuld worden met voedingstips indien van toepassing.

We nemen de tijd om te luisteren naar jouw klachten om zo nodig bij te sturen.

Kom eens langs om te ontdekken wat voetreflexologie voor jou kan betekenen.

Het hoeft niet altijd met een onderliggende klacht te zijn, maar ook als een momentje helemaal voor jezelf, want ook daar kikker je van op.

Foto's

Welkom in de praktijk!

Pure and happy in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Pure and happy


Vuurkruisenlaan 41 8310 Brugge
0476 90 96 51 Klik om te bellen