Saludable - Evy Somers


Rozenlaan 21 2900 Schoten
0468 46 28 98 Klik om te bellen

Over Saludable - Evy Somers

Waarom is Saludable - Evy Somers de beste keuze voor jou?

Saludable is een Spaans woord en betekent 'heilzaam of geneeskrachtig', wat versterkt wordt door de slogan 'Geef kracht aan je gezondheid'. Als gezondheidsconsulent help ik je graag om de lichaamseigen kracht van je lichaam te versterken. Dit doe ik met voetreflexologie, dieptemassage (of deep tissue), ontspannende massage en Bachbloesemadvies.

Meer info kan je vinden op de website www.saludable.be

Meer over Saludable - Evy Somers:

Na een vierjarige opleiding tot gezondheidsconsulent in De Levensschool in Tongerlo, startte ik in 2017 mijn eigen praktijk in bijberoep bij mij thuis op de zolder. Deze richting ging ik uit door eigen gezondheidsproblemen waarbij de arts mij zei dat ik er maar mee moest leren leven. Ik ben er vanuit mijn eigen ervaring van overtuigd dat je zelf heel wat kan doen om jezelf beter en sterker te maken en het is fantastisch om anderen daarbij te kunnen helpen en ondersteunen.

Wat kan Saludable - Evy Somers je bieden?

Voetreflexologie: alles wat in je lichaam zit (organen, spieren, …) komt terug in je voeten. Door die punten op de voeten te masseren en te bewerken, wordt je lichaam aangespoord om balans en evenwicht terug te vinden en te herstellen. Daarnaast is dit een erg ontspannende behandeling. (De sessie kan eventueel gecombineerd worden met de Healthmate voetensauna). Ontspannende massage Dieptemassage (deep tissue): aangewezen bij allerhande pijnklachten (spierklachten aan nek/schouders/rug/armen/benen maar ook tenniselleboog, carpaaltunnel syndroom e.d.) Door diepe dwarse fricties op de spieren te geven, wordt het lichaam aangespoord om de spanning los te laten. Bachbloesemadvies: ondersteuning bij emotionele disbalans, tijdens een gesprek van ongeveer een uur gaan we op zoek waar de oorzaak ligt en welke bloesems je hierbij kunnen ondersteunen.

Wie gingen je voor?

Een klant van Saludable is iemand die op zoek is naar een betere en sterkere gezondheid, op allerhande niveaus. Stress is iets waar het merendeel van de mensen dezer dagen mee te maken krijgt en dit kan zowel fysieke als emotionele klachten met zich meebrengen. Het is belangrijk om te weten dat je dit niet moet blijven dragen maar dat er oplossingen zijn en mogelijkheden tot ondersteuning en daar wil ik je graag bij helpen.

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Saludable - Evy Somers


Rozenlaan 21 2900 Schoten
0468 46 28 98 Klik om te bellen