Vigores Health


Rodestraat 87 8630 Veurne
0493 727700 Klik om te bellen

Over Vigores Health

Bij Vigores Health is een voetreflexologie behandeling puur genieten. WEG MET DE STRESS! Zodag je terug een evenwicht verkrijgt tussen het lichamelijke, het geestelijke en het emotioneel. Je wordt verwend met pure hoogwaardige biologische producten. Zodat iedereen er kan van genieten. Ook voor hen die iets meer gevoelig zijn.

Bij een voetreflex behandeling worden voetzones en drukpunten gestimuleerd om je te helpen ontspannen. Er wordt gewerkt op maat wat je nodig heeft om dat moment. Dit gebeurt steeds in overleg met de klant.

Zoek je een behandeling om jezelf te verwennen of wil je op een gezonde manier genieten van je me-time? Dan is een voetreflex behandeling zeker iets voor je! Of wil je iemand een cadeaubon geven zodat de gelukkige zalig kan relaxen? 

Een voetreflex behandeling  biedt hulp om stress te verwerken, bij nervositeit, bij piekeren, om beter te kunnen slapen, als ondersteuning van lichamelijke klachten, ...

Ga je meer voor het totaalconcept? Ga dan voor de combinatie van stress en burn- out coaching en lichaamswerk. Zo verkrijg je meer inzichten, voel je beter in vel en kan je er terug tegen aan.

Bekijk zeker eens de website van Vigores Health.  Zie wat Vigores Health voor je kan betekenen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.


Groetjes, Anja

Foto's

Vigores Health in het kort

's avonds geopend

Ja

Behandeling aan huis mogelijk

Ja