Vigores Health


Rodestraat 87 8630 Veurne
0493 727700 Klik om te bellen

Over Vigores Health

Anja van Vigores Health helpt je om terug in je kracht te staan en verbinding te maken met jezelf en de ander. Een boots van energie krijg je erbij. 

Na een burn-out als hoofdverpleegkundige zocht Anja naar een manier om terug in haar kracht te staan. Wil jij ook terug in je kracht staan en de beste versie van jezelf zijn? Anja helpt je hierbij. 

Bij Vigores Health kan je terecht voor jouw voetreflex en jouw anti - stress behandelingen met Phyto 5 kleipakkingen. Daarnaast kan je bij Anja ook terecht voor loopbaancoaching, wandel coaching, powercoaching en burn- out preventie coach. 

Een voetreflexologie behandeling is puur genieten. Zodat je terug een evenwicht verkrijgt tussen het lichamelijke, het geestelijke en het emotioneel. Je wordt verwend met pure hoogwaardige biologische producten. Zodat iedereen er kan van genieten.

Bij een voetreflex behandeling worden voetzones en drukpunten gestimuleerd om je te helpen ontspannen. Er wordt gewerkt op maat wat je nodig heeft om dat moment. Dit gebeurt steeds in overleg met de klant.

Bijzonder is dat bij iedere voetreflex behandeling wordt er met de kleurentherapie en/of biostimulator gewerkt van Phyto 5. Heel diepwerkend en doeltreffend ervaren de klanten de behandeling. 

Zoek je een behandeling om jezelf te verwennen of wil je op een gezonde manier genieten van je me-time? Dan is een voetreflex behandeling zeker iets voor jou.

Een voetreflex behandeling biedt hulp om stress te verwerken, bij nervositeit, bij piekeren, om beter te kunnen slapen, als ondersteuning van lichamelijke klachten,  om stappen te zetten, om je energie in goede banen te leiden. Ook is de werkwijze heel doeltreffend om na je chemokuur terug gevoel te krijgen in je voeten. 

Bekijk zeker eens de website van Vigores Health, www.vigoreshealth.be. Zie wat Vigores Health voor je kan betekenen.

Volg me op FB in mijn FB groep Energy for 2 en krijg tips en acties als eerst te zien. 

Wist je dat je jouw favoriete behandeling online kan boeken

Heb je nog vragen, stel ze gerust via Whatsapp op het nummer 0493 72 77 00 of via Fb messenger op https://www.facebook.com/Vigores.Health.Anja. 

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Groetjes,

Anja

Foto's

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Vigores Health


Rodestraat 87 8630 Veurne
0493 727700 Klik om te bellen