Vitalita


Oosthamsesteenweg 8 2491 Olmen
0471/52.75.32 Klik om te bellen

Over Vitalita

Waarom is Vitalita de beste keuze voor u?

Vitalità is gespecialiseerd in aroma-reflexologie en aroma-coaching bij stress en emoties, voor kids en volwassenen. Aangesloten bij BeVo (de beroepsvereniging voor reflexologen) en BMF (Belgische Massage Federatie) voor reflexologie en psycho-zone harmonisering. Docent Aroma-reflexologie bij Integratieve Reflexologie. Heb jij onze ontspannende aroma- &reflex- workshops al ontdekt? Onze opleidingen aromatherapie, reflexologie en vitaliteit vind je op www.vitalita.be! Al onze workshops, opleidingen en individuele begeleidingen kunnen ook in bedrijfs- of verenigingscontext georganiseerd worden. Contacteer ons voor een offerte via info@vitalita.be.

Meer over Vitalita:

Vitalità staat voor pure ontspanning, omdat u vanuit uw ontspanning in staat bent uw zelfgenezend vermogen beter aan te spreken. Tijdens een reflex-sessie spelen wij via diverse invalshoeken hierop in door in de reflexologie-sessie gebruik te maken van etherische olie en coaching-elementen. Deze werken uiterst synergetisch met elkaar ! Heeft u ook onze ontspannende workshops en opleidingen al ontdekt via www.vitalita.be ?

Wat kan Vitalita u bieden?

Vitalità werkt uitsluitend met etherische olie, hydrolaten en aanverwante producten van OSHADHI omwille van de gedegen kwaliteit. Je ontdekt het gamma op www.oshadhi.be en www.vitalita.be. Verkrijgbaar op bestelling via info@vitalita.be.

Wie gingen u voor?

Bij Vitalità telt elke klant van klein tot groot. Een reflexsessie voor de kleinsten duurt een half uur en wordt op kindermaat aangepast met reflexologie-verhalenboekjes. Een reflexsessie voor de grootsten duurt een uur. Reflexologie hoeft niet altijd 'pijn' te doen, wat soms wel gebeurt als we op gevoelige drukpunten komen. Deze geven dan een verstoring weer van een bepaalde lichaamszone. Om meer rust en vitaliteit te vinden, kunnen zeer zachte technieken soms een beter resultaat geven. Dan wordt het volop genieten en tot diepe ontspanning komen bij een Psycho-zone-harmonisering met aangepaste etherische olie. Een specialisatie van Vitalità!

Vitalita in het kort

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Vitalita


Oosthamsesteenweg 8 2491 Olmen
0471/52.75.32 Klik om te bellen