Vitaliteit Praktijk Sigrid Blancke


Marcus laurinstraat 1A 8310 Sint-kruis
0474 08 23 35 Klik om te bellen

Persoonlijk behandelingsplan op maat
Voetreflexologie met acupressuur en aromatherapie
Eeuwenoude technieken met moderne inzichten

Over Vitaliteit Praktijk Sigrid Blancke

Bij Vitaliteit Praktijk geef ik voetreflexologie, psychozonemassage, cupping massage en acupressuur aangevuld met aromatherapie. Dit zijn holistische en energetische therapieën waarbij ik lichaam, geest en ziel in harmonie breng. Ik combineer eeuwenoude technieken met moderne inzichten om jou te ondersteunen.

De moderne levensstijl brengt ons soms uit balans. Stress, vermoeidheid en talloze verplichtingen kunnen een tol eisen op zowel fysiek als emotioneel niveau. Mijn behandelingen zijn ontworpen om de levenskracht te herstellen die nodig is om in harmonie te leven.

Persoonlijke aandacht staat voor mij voorop. Ik luister naar jouw specifieke behoeften tijdens een intake gesprek en stel een op maat gemaakt behandelplan op dat aansluit bij jouw unieke gezondheidsdoelen.

Door mijn eigen gezondheidsuitdagingen waaronder ernstige migraine sinds mijn eerste zwangerschap kampte ik met pijn en beperkingen. Nadat ik de westerse geneeskunde had geraadpleegd realiseerde ik me dat hun benadering niet strookte met mijn principes en levensstijl. Gedreven door mijn verlangen naar een gezond leven zonder pijn ging ik op zoek naar een betere manier om mijn welzijn te verbeteren en de natuurlijke balans in mijn lichaam te herstellen. Zo kwam ik terecht bij alternatieve therapieën en benaderingen.

Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik de kracht van natuurvoeding, yoga, aarden, meditatie, fytotherapie, essentiële oliën, oosterse geneeskunde, homeopathie en reflexologie. Met mijn diepe passie voor natuurlijke gezondheid en deze persoonlijke reis ben ik geïnspireerd om mijn steentje bij te dragen aan jouw eigen weg naar vitaliteit.

Mijn praktijk is gelegen te Sint-kruis Brugge waar ik jou met veel warmte verwelkom.

Vitaliteit is de krachtige stroom van energie die ons in staat stelt ons leven volledig te leven

Foto's

Certificeringen

Syntra west voetreflexologie basiskennis, verdieping, psychozonemassage. Basis de mens (anatomie, psychologie, psychopathologie en pathologie). Cupping massage. Natuurvoedingsconsulente. Oosterse geneeskunde, meridianenleer. Chinese voedingsleer

Onze locatie

Logo Vitaliteit Praktijk Sigrid Blancke

Vitaliteit Praktijk Sigrid Blancke

Vitaliteit Praktijk Sigrid Blancke


Marcus laurinstraat 1A 8310 Sint-kruis
0474 08 23 35 Klik om te bellen